Saute z Portobello i fasolką szparagową

Saute z Portobello i fasolką szparagową
Portobello & Green Bean Saute to bezglutenowy dodatek do dania głównego. Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2 g białka i 5 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka małych grzybów portobello, pomidorków śliwkowych, ząbków czosnku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także fasolkę szparagową i grzyby Portobello, Saute z zielonej fasoli i boczku i Sauté z fasoli szparagowej.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodaj czosnek i bulion; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Odcedź fasolkę szparagową; dodać na patelnię i wrzucić do sierści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj pomidory, majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6
Posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn