Saute z Portobello i fasolką szparagową

Saute z Portobello i fasolką szparagową
Portobello & Green Bean Saute to bezglutenowy dodatek do dania głównego. Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2 g białka i 5 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka małych grzybów portobello, pomidorków śliwkowych, ząbków czosnku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także fasolkę szparagową i grzyby Portobello, Saute z zielonej fasoli i boczku i Sauté z fasoli szparagowej.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj czosnek i bulion; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Odcedź fasolkę szparagową; dodać na patelnię i wrzucić do sierści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj pomidory, majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn