Satays Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli 93 grosze za porcję spada w budżecie, trawa cytrynowa wieprzowina Satays może być wielki bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Mieszanka oleju canolan, sos rybny, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 55 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żeberka wieprzowe Satays z sosem orzechowym, Wieprzowina Z Trawy Cytrynowej, oraz Szaszłyki Wieprzowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym robocie, przetwarzać wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do miski, dodać kawałki wieprzowiny, i wrzucić do herbu dobrze. Marynować co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce na dłużej (przygotowanie marynaty rano jest doskonałym rozwiązaniem).
Przygotuj gorący grill i namocz szaszłyki w wodzie, aby zahamować spalanie. Nawlecz wieprzowinę na szaszłyki i grilluj, obracając raz, aż lekko zwęglona, ale nadal soczysta, około 5 minut.