Sassy stek marynata i sos
Need a marynata bezglutenowa i bezmleczna? Sassy stek marynata i sos może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na $10.4 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1350 kalorii, 114g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Jest idealny do valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby, grzyby, sól przyprawową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapomnij o marynacie z sosem Stekowym!!, SOS / marynata do steków Marla ' s Magic, oraz Sassy Steak Chili.
Instrukcje
Steki przebić widelcem i włożyć do zamykanej torby do zamrażarki. W średniej misce wymieszaj 1 łyżkę oliwy z oliwek, sos koktajlowy, miód, sos sojowy, czosnek i sól przyprawową.
Wlać steki w torbie, uszczelnić i przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do 6 godzin, obracając często.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Gdy grill jest podgrzewany, lekko nasmaruj ruszt.
Wyjmij steki z marynaty, zastrzegając marynatę. Grilluj przez około 7 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Podczas grillowania steki, podgrzać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować do miękkości.
Zalać marynatą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 5 minut, lub aż zgęstnieje.