Santa Fe Quiche
Quiche Santa Fe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chiles, mleko, ziemniaki śniadanie przyprawione, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), oraz Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W małej patelni, gotować chorizo na średnim ogniu, aż rumiane, o 5 protokół, łamanie go na kawałki z drewnianą łyżką.
Zdjąć z ognia i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu. W głębokiej misce do mieszania, ubić razem jajka i mleko, aż dobrze ubite.
Wlać masę jajeczną do nieuszkodzonej Skórki ciasta. Równomiernie łyżką chorizo i ziemniaki do skóry ciasto wypełnione jajkiem. Ułóż zielone paski chile W wzór sunburst na szczycie nadzienia quiche.
Posypać queso fresco na wierzch.
Piec przez 40 minut. Pokrój na 4 kliny i podawaj natychmiast, w razie potrzeby z ciepłą tortillą.