Samodzielnie Rosnąca Mąka Podwójne Ciasteczka Czekoladowe
Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 22. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, naturalne kakao w proszku, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Samodzielnie Rosnąca Mąka Masło Pekan Ciasteczka, Ciasteczka Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójnie czekoladowe ciasteczka z mąki z ciecierzycy (GF + bez ziarna) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1 1/3 szklanki ciemnej czekolady chips (8 oz) w kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na 50% mocy, mieszając co 30 sekund, aż do całkowitego stopienia. Wymieszać kakao w proszku i espresso w proszku do roztopionej czekolady i ostudzić slightly.In miskę za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, sól (jeśli jest używany) i oba cukry, aż kremowy. Mikserem na średnim, dodawać jajka po 1 łyżce na raz, aż zostaną włączone, a następnie ubijać przez 1 minutę. Beat wanilii i roztopionej mieszaniny czekolady, skrobanie boki miski często. Po dodaniu czekolady wymieszaj mąkę. Upewnij się, że ciasto jest całkowicie chłodne, a następnie wymieszać pozostałe 2/3 szklanki czekolady. Przykryć mieszaninę i odstawić do zgęstnienia.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub Silpats. Używając środka łyżki stołowej, zgarnij czubate łyżki ciasta i uformuj kulki. Ułóż około 2 cale od siebie (6 do blachy) na blasze do pieczenia. Lekko przyciśnij wierzchołki w dół.
Piec jeden arkusz na raz na centralnym stojaku przez 10 minut lub tylko do momentu, gdy pojawią się ciasteczka.
Niech ciasteczka ostygnie na blach do pieczenia o 5 minut lub do zestawu.