Samoa Bary
Samoa Bars jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 209 osób. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, wodę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prawie Surowe * Samoa Bary, Samoa Bary, oraz Domowe Bary Samoa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z nonstick foil.In miskę do miksowania, ubić masło, cukier i sól ręcznym mikserem elektrycznym, aż do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić w jajku i ekstrakcie z wanilii. Pracując z małą prędkością lub ręcznie, stopniowo dodawaj mąkę, aż mieszanina będzie krucha, jak mokry piasek. Ciasto nie musi się łączyć. Wciśnij ciasto do przygotowanej patelni i piecz przez 20 minut, aż baza zostanie ustawiona, a krawędzie lekko rumiane. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed polewaniem.Podczas gdy podstawa jest chłodzenie, zmniejszyć ogień do 300 F i tosty Kokosowe przez około 20 minut, mieszając co 5 minut, aż kokosowy będzie złoty.
Umieścić cukier w małym metalowym rondlu z pokrywką, zalać wodą. Ustawić na med-high ciepła (odkryte) i obracać patelnię, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ogień do wysokiej, przykryć patelnię i gotować syrop przez 2 min. Odkryć, obracać patelnię, nadal gotować syrop, aż ciemny bursztyn w Kolorze.
Ubij na maśle, aż będzie gładka. Wymieszać ze śmietaną, następnie wanilią.
Niech mieszanina ostygnie lekko, a następnie wymieszać z kokosem.Połóż dollops z polewy na całej podstawie kruchego chleba i rozłóż go, aby uzyskać równą warstwę.
Odstawić do ostygnięcia.Po ostygnięciu wyjąć folię z patelni i pokroić na 8 sztabek dużym nożem lub nożem do pizzy. Schłodzić cięte pręty – ułatwia to pracę z nimi podczas dipping.In średniej wielkości miska, kuchenka mikrofalowa czekolady na 50% mocy mieszając w odstępach 45 sekund. Zanurz podstawę każdego batonu w czekoladzie i umieść arkusz do gotowania wyłożony nieprzywierającą folią lub papierem do pergaminu.
Całą pozostałą czekoladę (lub roztopić trochę dodatkowej czekolady, jeśli to konieczne) przenieść do torebki lub torby z zamkiem błyskawicznym z odciętym rogiem i skropić batony czekoladą na koniec.
Niech czekolada zestaw całkowicie przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku. Przechowuję swój w zamrażarce lub lodówce.Tworzy 8 dużych prętów lub 16 kwadratów