Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolą i jarmużem
Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jarmuż, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Saltie Sandwich Shop ' s Kedgeree, Późno-letnia zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki, oraz Późna letnia sałatka z pomidorów i marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni Fahrenheita.
Ułóż pomidory skórką w dół na blasze do pieczenia i równomiernie polej oliwą z oliwek (pozostaw dużo miejsca, aby mogły się karmelizować). Obficie dopraw solą i piecz, aż zatężą się i zwęglą trochę na brzegach, około 30 minut.
W międzyczasie fregolę (lub substytut) gotujemy w osolonej wodzie aż do al dente, następnie odcedzamy i wrzucamy trochę więcej oleju, aby nie przylgnęła.
Na dnie dużego ciężkiego garnka do zupy podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż do schimming.
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, o 3 protokół, następnie dodać rozmaryn i szałwia (będą skwierczeć) i gotować, aż pachnące, o minutę dłużej. Wymieszać Prażone pomidory wraz z 4 szklankami wody i doprowadzić do duszenia.
Dodać jarmuż i doprawić do smaku solą. Gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki, około 10 minut, następnie dodać gotowaną fregolę. Wrzucić do miski, posypać solą morską i podawać z mżawką oliwy z oliwek.