Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolą i jarmużem

Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolą i jarmużem
Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jarmuż, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Saltie Sandwich Shop ' s Kedgeree, Późno-letnia zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki, oraz Późna letnia sałatka z pomidorów i marchwi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ułóż pomidory skórką w dół na blasze do pieczenia i równomiernie polej oliwą z oliwek (pozostaw dużo miejsca, aby mogły się karmelizować). Obficie dopraw solą i piecz, aż zatężą się i zwęglą trochę na brzegach, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W międzyczasie fregolę (lub substytut) gotujemy w osolonej wodzie aż do al dente, następnie odcedzamy i wrzucamy trochę więcej oleju, aby nie przylgnęła.
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Na dnie dużego ciężkiego garnka do zupy podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż do schimming.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, o 3 protokół, następnie dodać rozmaryn i szałwia (będą skwierczeć) i gotować, aż pachnące, o minutę dłużej. Wymieszać Prażone pomidory wraz z 4 szklankami wody i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Dodać jarmuż i doprawić do smaku solą. Gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki, około 10 minut, następnie dodać gotowaną fregolę. Wrzucić do miski, posypać solą morską i podawać z mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
FregulaFregula
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn