Salsa Z Pieczonych Buraków
Przepis pieczony Burak Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 14 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 112 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać sól, mecz kij marchew, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Harissa Przyprawiony Snapper Z Pieczonym Burakiem Salsa & Karmelizowane Ca, Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, oraz Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali. Spryskać wewnątrz torby sprayem do gotowania.
Dodaj mąkę i oliwę do worka piekarnika; delikatnie wyciśnij worek, aby wymieszać składniki.
Usuń buraki, pozostawiając 2-calowe łodygi i skórę na burakach. Buraki umyć; włożyć do worka piekarnika.
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin w torbie w pobliżu krawata. Włóż końce torby do patelni.
Piec 45 do 55 minut lub do momentu, gdy buraki będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Odstawić na 10 minut. Ostrożnie pokrój torebkę i pozwól burakom lekko ostygnąć. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń skórę z buraków.
Buraki pokroić w kostkę 1/2 cala; umieścić w małej misce. Wymieszać pozostałe składniki. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.