Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 214 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kukurydzę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Sprawdza się jako tania przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salsa Z Czarnej Fasoli I Kukurydzy, Salsa kukurydziana i czarna fasola, oraz Salsa kukurydziana i czarna fasola.
Instrukcje
1
Wymieszać czarną fasolę, żółtą paprykę, pomarańczową paprykę, zieloną paprykę, czerwoną cebulę, kukurydzę, oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny, ocet jabłkowy, sól, kminek, kolendrę, czosnek i ostry sos razem w niereaktywnym pojemniku. Schłodzić w lodówce przez noc.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.