Salsa Z Żurawiną, Pomarańczą I Kolendrą

Salsa Z Żurawiną, Pomarańczą I Kolendrą
Salsan żurawinowy, pomarańczowy i kolendrowy to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 384 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cukier, papryka, orzechy laskowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Salsa żurawinowa z kolendrą i Chiles, Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra, oraz Pieczone Pompano z salsą Avacado, masłem kolendry i pikantnymi Plantanami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn