Przepis Salsa Verde Corn Chip Pie jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 880 kalorii, 24g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka salsa verde, czosnek kiełbasa wieprzowa linki, polewy: kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak i kukurydza Tostadas z Salsa Verde, Zupa kukurydziana-Poblano z salsą Verde, oraz One-patelnia Salsa Verde Kurczak z kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmaż kukurydzę w 3 tsp. gorąca oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż kukurydza zacznie char.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Usuń kukurydzę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Saut kiełbasa na patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Podsmażyć cebulę w pozostałych 2 tsp. gorący olej na patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości. Wymieszać w proszku chili i kminku; gotować, często mieszając, 2 do 3 minut. Wymieszaj salsę, chiles i kiełbasę. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 7 do 8 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Zęby Przyrodzenia
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Wyjąć z ognia; wymieszać fasolę, sok z limonki i kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Podziel żetony między 6 talerzy. Łyżka mieszanki kiełbasy na chipsy; top z połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sos Z Indyka, Podgrzewany
8
Podawać z dodatkami i pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
9
Uwaga: testowaliśmy z Herdez Salsa Verde i Fritos oryginalne chipsy kukurydziane.
Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować jest LVE by John Legend Sparkling rosé. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.