Salsa pomidorowo-malinowa

Salsa pomidorowo-malinowa
Przepis na salsan malinowo-pomidorowy jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie niesamowitą opcją bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo wegetariańską i wegańską dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 146 kalorii , 2 g białka i 6 g tłuszczu . Za 41 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 18 osób. Świetnie sprawdza się jako niedroga przekąska. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, sok z cytryny, maliny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Grillowany kurczak z salsą pomidorowo-malinową , Salsa de Molcajete (salsa z pieczonych pomidorów i zielonego chili) oraz Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze 12 składników. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować La Marca Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
To wino musujące ma bladą, złotą słomkową barwę. Pęcherzyki mają pełną teksturę i są trwałe. W nosie wino przynosi świeże cytrusy z nutami miodu i białych kwiatów. Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i akcentami grejpfruta, mineralności i odrobiny tostów. Wykończenie jest lekkie, orzeźwiające i rześkie. Zawsze podawaj La Marca Prosecco schłodzone w temperaturze od 46 do 50°F. Wszechstronne włoskie wino musujące La Marca Prosecco można podawać w musujących kieliszkach lub kieliszkach do białego wina. Pełna butelka wystarcza na około 5-7 szklanek. Po nalaniu pierwszej rundy zamknij otwartą butelkę korkiem, aby wino pozostało świeże i musujące oraz aby było schłodzone do temperatury 46-50°F. Otwarta butelka powinna wystarczyć na około 3-4 godziny z zamknięciem butelki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn