Salsa Pietruszkowo-Miętowa Verde

Salsa Pietruszkowo-Miętowa Verde
Przepis pietruszka-mięta Salsa Verde jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 46 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet sherry, pietruszkę płaską, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczeń z jagnięciny z salsą cytrynowo-miętową Verde, Stelaż jagnięcy z Baby rzepa i mięta Salsa Verde, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole.

Instrukcje

1
Ubij razem 6 pierwszych składników i 2 łyżki. woda do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubić natkę pietruszki i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Odstawić na 20 minut.
4
Przyniesiona do stołu przez Elizabeth Winslow, współzałożycielkę Farmhouse Delivery (farmhousedelivery.com).

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia10
Magazyn