Salsa Kumkwat
Kumkwat Salsa trwa około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś szczyptę pieprzu cayenne, cebuli, płatków pieprzu i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Salsa żurawinowa z kumkwatem Wisconsin, Marmolada Kumkwatowa, oraz Kumkwat Caipirinha.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki.
Dodaj mniej lub bardziej czerwony pieprz i cayenne do pożądanego ciepła.
Odstawić na 1 godzinę, aby smaki w pełni się zmiksowały.
Świetnie serwowane ze stekiem lub owocami morza, takimi jak halibut, okoń czarnomorski lub łosoś.