Sajgonki W Stylu Południowo-Zachodnim

Sajgonki W Stylu Południowo-Zachodnim
Sajgonki w stylu południowo-zachodnim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz sól, zieloną cebulę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne, Southwest Egg Rolls, oraz Southwest Egg Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować do miękkości. Wymieszać ze szpinakiem, kukurydzą, czarną fasolą i sokiem z limonki. Doprawić solą i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Umieść 1/4 szklanki nadzienia na środku każdej rolki. Złóż po bokach i zwiń bułki; zwilż krawędzie niewielką ilością wody do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Na dużej ciężkiej patelni rozgrzać wystarczającą ilość oleju roślinnego, aby pokryć sajgonki na średnim ogniu. Pracując partiami, ostrożnie umieść bułki w gorącym oleju i gotuj, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć na papierowe ręczniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn