Sałatka z zielonej fasoli z orzechami włoskimi, koprem włoskim i kozim serem

Sałatka z zielonej fasoli z orzechami włoskimi, koprem włoskim i kozim serem
Sałatka z zielonej fasoli z orzechami włoskimi, koprem włoskim i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser kozi, musztardę dijon, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Fasolowy Z Kozim Serem I Kandyzowanymi Orzechami Włoskimi, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Sałatka z zielonej fasoli i jajek z sosem z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, ubić razem musztardę, ocet, sól i pieprz. Stopniowo dodawać olej i ubijać, aż dobrze połączone; odstawić. Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Odcedzić, uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia, i odstawić, aż będziesz gotowy do złożenia sałatki. W dużej misce, połączyć fasolkę szparagową, koper włoski, i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodać kozi ser i vinaigrette tuż przed podaniem. Wrzucić dobrze i podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn