Sałatka z tuńczykiem virginy
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Virgina Sałatka z tuńczyka może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz majonez, pikle smakołyk, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk.
Instrukcje
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W średniej misce wymieszać tuńczyka i majonez.
Wymieszać z jajkiem, selerem, smakiem i czarnym pieprzem.