Sałatka Szefa Kuchni

Sałatka Szefa Kuchni
Need a bezglutenowa i przyjazna dla fodmap przystawka? Sałatka szefa kuchni może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rozdarta sałatka zieleni, oscar mayer deli szynka, pomidory, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć zieleninę na 4 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2
Top z mięsem, pomidorami, serem i grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Mżawka z opatrunkiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn