Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Jessica słynne paszteciki tuńczyka spróbować. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 72g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.96 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz olej canolan, pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z tuńczykiem Jessiki, Słynna sałatka z tuńczyka Simona, oraz Paszteciki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.