Rzodkiewka Duszona
Duszone rzodkiewki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 115 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet winny, szalotkę, rzodkiewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Spróbuj Rzodkiewka duszona na maśle, Rzodkiewka Duszona Na Maśle, oraz Rzodkiewka duszona na maśle ze szczawiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rzodkiewki na patelni z bulionem, bitami masła, szalotkami, cukrem, octem, solą i pieprzem. Przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia. Odkryj patelnię i zmniejsz ciepło do średniego. Rzodkiewki gotować od 10 do 12 minut, a jeśli wywar się nie ugotował, usunąć rzodkiewki i gotować do 1/2 szklanki, około 2 minut.