Rzepa puree Patty

Rzepa puree Patty
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Puree rzepowe Patty może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, mielony pieprz, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Puree Czosnkowe Rzepa, Puree z marchwi i rzepy, oraz Rzepa tłuczona i szałwia.

Instrukcje

1
Obrać, umyć i ćwierć rzepy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
2
Gotować 35-45 minut lub do miękkości. Odcedzić i opłukać gotowaną rzep.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
3
Umieść w dużej misce i użyj widelca, aby rozbić rzep na mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać mleko i masło. Zmiksuj do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn