Przepis wołowina smażony ryż jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 273 kalorie, 22g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka selera, sos sojowy, zwykły ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina i brokuły Cauli-ryż [aka Not Chinese Not Fried Not Rice], Ryż Smażony Z Wołowiną, oraz Ryż Smażony Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
2
Tymczasem spray 12-calowy nonstick patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podgrzać na średnim ogniu.
4
Dodaj ubitego jajka na patelni; gotować 1 minutę lub do firmy, ale nadal wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wyjąć z patelni; pokroić w cienkie paski. Przykryj, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
W tej samej patelni, gotować mieloną wołowinę, grzyby i seler na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż wołowina jest dokładnie gotowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Grzyby
Seler
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
W małej misce, wymieszać sos sojowy, olej sezamowy i ostry sos pieprzowy; wymieszać z mieszaniną wołowiny.