Ryż Smażony Kimchi

Ryż Smażony Kimchi
Przepis Kimchi smażony ryż jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 1,35 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Jeśli masz olej sezamowy, kimchi, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Ryż smażony Kimchi (kimchi Bokkumbap), oraz Kimchi Bokkeumbab (Kimchi Fried Rice) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Delaire Graff Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Jasny złoty kolor pszenicy. Warstwowe ekspresje owoców cytrusowych i tropikalnych z subtelnymi warstwami miodu i migdałów w tle. Zbalansowane i znakomicie skonstruowane smaki są uzupełnione delikatną mineralnością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn