Ryż Salsa z cukinią
Ryż Salsa z cukinią to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 208 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, soli, ryżu i cukinii. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Serowy ryż Salsa z cukinią i kukurydzą, Muszle Taco z cukinii z wołowiną i salsą z cukinii i pomidorów, oraz Cukinia z salsą.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę, masło, bulion, kminek i sól.
Zdjąć z ognia; dodać ryż, cukinię i salsę. Przykryj i odstaw na 5-7 minut lub do wchłonięcia wody. Puch widelcem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir