Ryż Po Hiszpańsku

Ryż Po Hiszpańsku
Ryż w stylu hiszpańskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Mieszanka fasoli i ryżu mix, chunky salsa, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ryż Hiszpański W Stylu Kalifornijskim, Ryż Hiszpański W Stylu Teksańskim, oraz Wołowina i ryż po hiszpańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czarną fasolę i ryż wymieszać, dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub do momentu prawie wchłonięcia płynu. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn