Ryż Pecan

Ryż Pecan
Ryż pekan jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żurawiny, soli, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 53 minuty. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ryż Pecan, Pilaf Ryżowy Pecan, oraz Pilaf Ryżowy Pecan.

Instrukcje

1
Połącz wodę, ryż i 1/4 łyżeczki soli w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 43 do 45 minut lub aż ryż jest miękki i ciecz jest prawie wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz sok pomarańczowy, skórkę, olej i pozostałą 1/2 łyżeczki soli w małej misce. Delikatnie wymieszać z mieszanką ryżu. Wymieszać z żurawiną i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
RyżRyż
WołowinaWołowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn