Ryż Imbirowo-Kolendrowy
![Ryż Imbirowo-Kolendrowy](https://static.foodiez.pl/media/images/recipe/149964.webp?v=1708597674)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać imbir-Cilantro ryżu spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 311 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kolendry, długie kawałki imbiru, Azjatycki olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż czosnkowo-imbirowy z kolendrą, Grillowany Łosoś Chilli & Cilantro Z Ryżem Imbirowym, oraz Kolacja dla dwojga: małże Kokosowe z imbirem, trawą cytrynową, Chili i kolendrą na makaronach ryżowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ryż i imbir rundy w largesaucepan.
Dodać bulion; posypać solą.Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Okładka; reduceheat do low. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i wchłonie się, około 18 minut.W międzyczasie połącz posiekaną kolendrę, zieloną cebulę i mielony imbir w miniprocesorze.
Dodaj oba oleje i 1 łyżeczkę do herbaty. Zmiksować na niemal gładką masę. Olej Seasoncilantro do smaku z solą, pieprzem iwięcej octu, w razie potrzeby.
Wymieszać w oleju kolendry i podawać.
W porcji: 340 kalorii, 15 g tłuszczu,2 g błonnika