Przepis wędzone ryby i pomidory cherry rarebit mogą być wykonane w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 664 kalorie, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 50 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, mąkę, filety z dorsza i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Plamiak wędzony rarebit, Tinapa (ryba wędzona), solone jajka i sajgonki pomidorowe, oraz Farmer ' s Market Cherry Tomato Basil Egg, Ottomanelli Smoked Bac są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 170C / konwencjonalny 190C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby sos rarebit, roztopić masło w rondlu i wymieszać z mąką i sosem Worcestershire. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjmij patelnię z ognia i powoli ubijaj mleko, aż się połączysz. Powrót do ognia i powoli doprowadzić do wrzenia, stale mieszając lub ubijając. Dusić przez 2 minuty, następnie wymieszać z utartym serem i musztardą, dobrze doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, Obrane
4
W przypadku ryby roztopić jedną trzecią masła na dużej patelni nieprzywierającej, dodać czosnek i gotować, aż tylko zabarwiony. Natychmiast dodać pomidory i wrzucić je z masłem czosnkowym, gotowanie na tyle, aby ogrzać. Wrzuć mieszaninę do podstawy płytkiego naczynia do pieczenia (idealne jest prostokątne naczynie o wymiarach 28 x 22 cm) i rozprowadź w równej warstwie. Połowę pozostałego masła roztopić na patelni i dodać trochę szpinaku, gotować na dużym ogniu, aż zwiędnie, a następnie wrzucić do durszlaka. Powtórz z pozostałym masłem i szpinakiem, a następnie naciśnij szpinak, aby odsączyć nadmiar płynu, doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową i ułóż warstwę pomidora. Następnie przykryć filety rybne.
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Podgrzać sos rarebit i łyżkę równomiernie na rybę, rozprowadzając ją tylną łyżką, aby ryba była całkowicie przykryta, a następnie posypać startym serem. (Danie może być teraz zamrożone do 1 miesiąca. Aby ugotować, rozmrozić w kuchence mikrofalowej lub na noc w lodówce i kontynuować zgodnie z instrukcją, dodając dodatkowe 10 minut do czasu gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
6
Piec w piekarniku przez około 30 minut lub aż brązowieje i bulgotanie i ryba jest gotowane przez (sprawdzić przez wciśnięcie noża w rybę mięso powinno łatwo płatków). Może chcesz wykończyć rarebit pod grillem, aby bardziej brązowo u góry.
Wędzone ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.