Przepis ryba z frytkami z olejem bazyliowym może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1265 kalorii, 53g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $9.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, trybula, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba Z Frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby przygotować ziemniaki, pokrój ziemniaki bardzo cienko za pomocą mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Kłaść plastry na ręczniku i osuszyć. Na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać plastry ziemniaków. Olej nie powinien być bardzo gorący, chcesz blanszować ziemniaki, ale nie powinny mieć żadnego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ziemniaki odcedzić i osuszyć. Zwiększyć ciepło oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Umieścić 1 liść kolendry na plaster ziemniaka i przykryć innym kawałkiem ziemniaka. Mocno przycisnąć dwa plastry i smażyć szybko, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Odcedzić i odstawić. Powtarzaj ten proces, aż będziesz miał wystarczająco dużo, aby obsłużyć swoich gości.
7
Aby zrobić puree z grochu, pocić cebulę przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj czosnek i pot przez kolejną minutę 1.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
9
Dodać wino i zmniejszyć o połowę. Gdy płyn się zmniejszy, dodaj śmietanę i zmniejsz, aż sos pokryje tył drewnianej łyżki. Rozmrozić groszek i dodać go do mieszanki śmietany. Za pomocą blendera, mieszaninę puree, odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Do sałatki ziołowej: zrobić dressing łącząc ocet, sok z limonki i oliwę z oliwek extra-virgin. Wrzucić wszystkie zioła do dressingu i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
11
Do sosu szafranowego połącz posiekaną cebulę, marchew, por i białe wino w rondlu i zmniejsz o 3/
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Szafran
(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Gdy ciecz się zmniejszy, dodać śmietanę i szafran, i niech dalej zmniejszyć, aż sos zgęstnieje, około 10 minut na średnim ogniu. Przełóż sos przez sitko i wróć do rondla. Na małym ogniu powoli dodawać małe kawałki masła, stale mieszając sos. Odstawić sos i ogrzać.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.