Ryba z czosnkiem Pico Rub
Ryba z dodatkiem czosnku Pico wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 203 kalorie, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.3 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli morskiej, czosnek w proszku, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ryba z czosnkiem Pico Rub, Tacos rybne z Pico de Gallo, oraz Ryba Z Grilla Z Zielonym Mango Pico De Gallo.
Instrukcje
Wymieszaj składniki rub w średniej misce. Odstawić.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Umieść rybę na patelni. Gotować z jednej strony przez 3 do 4 minut. Obróć i posmaruj czosnkiem. Gotować 3 do 4 protokół.
Wyjmij rybę z patelni i wyciśnij sok z limonki na wszystko.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.