Ryba w pergaminie z cukinią, czarnymi oliwkami i bazylią przepis
Ryba w pergaminie z cukinią, czarnymi oliwkami i bazylią przepis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 4,85 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka bazylii, wina, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz czarny z oliwkami i ziemniakami w pergaminie, Podstawowe ryby pieczone w Przepis pergamin, oraz Przepis na makaron pomidorowo-bazyliowy z oliwkami i fetą dla podobnych receptur.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.