Ryba Smażona Po Piwie

Ryba Smażona Po Piwie
Ryba smażona w piwie to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 326 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wisconsin Piwo Poobijane Smażone Ryby, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Popijana Piwem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej na głębokość 3 cali do dużego holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
W międzyczasie posyp rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
3
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Ubij w piwie i ostrym sosie. Zanurz ryby w cieście, pozwalając nadmiar ciasta kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
PiwoPiwo
RybyRyby
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Delikatnie opuść rybę na gorący olej za pomocą szczypiec(aby zapobiec przywieraniu ryb do holenderskiego piekarnika). Smażyć ryby, w 4 partiach, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
SzczypceSzczypce
6
Umieść smażoną rybę na drucianym stojaku na patelni z galaretką; trzymaj ciepło w piekarniku 200, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RybyRyby
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn