Ryba Pieczona W Cytrusach
Ryba pieczona z cytrusów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 7G tłuszczu i w sumie 226 kalorii. Za $3.23 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką olej canolan, filety z tilapii, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. 53 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 83%, to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone Ryby Cytrusowe, Ryba Cytrusowa, oraz Ryba Cytrusowa.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz koncentrat soku pomarańczowego, olej i koperek; dodaj rybę. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Umieść filety w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Zanurz wycięte krawędzie plasterków pomarańczy w papryce; podawać z rybą.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Stoltz Organic Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.