Ryba Pieczona W Cytrusach

Ryba Pieczona W Cytrusach
Ryba pieczona z cytrusów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 7G tłuszczu i w sumie 226 kalorii. Za $3.23 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką olej canolan, filety z tilapii, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. 53 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 83%, to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone Ryby Cytrusowe, Ryba Cytrusowa, oraz Ryba Cytrusowa.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz koncentrat soku pomarańczowego, olej i koperek; dodaj rybę. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Umieść filety w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Zanurz wycięte krawędzie plasterków pomarańczy w papryce; podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Stoltz Organic Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn