Ryż Smażony Warzywami
Przepis warzywa smażony ryż jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 172 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka cebuli, sól, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Ryż Smażony Warzywami, oraz Ryż Smażony Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajko z solą, ubijając trzepaczką do piany. Odstawić.
Połącz sos sojowy, olej i cukier. Odstawić.
Zalać wok sprayem do gotowania.
Ciepło średnio-wysokie (37
Dodać seler i cebulę; smażyć 2 minuty.
Dodać grzyby, tofu, i czosnek; stir-fry 1 minutę.
Popchnij mieszankę warzywną po bokach woka, tworząc studnię w środku.
Do studzienki wlać masę jajeczną i smażyć do momentu, aż się ustawi.
Dodać ryż i smażyć 1 minutę.
Dodaj mieszankę sosu sojowego i grochu; stir-fry 2 protokół.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.