Rutabaga Mash

Rutabaga Mash
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Mash Rutabaga może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Idź do sklepu i kup rutabagas-ćwiartki, ciepłą śmietanę, ciepłe mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Jedzenie Karmy Dla Królików: Marchew Rutabaga Mash, Placek Z Rutabagą, oraz Placek Z Rutabagą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku, przykryć rutabagas i ziemniaki z 2 cale wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać dużą szczyptę soli i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Odcedzić brukiew i ziemniaki i zwrócić je do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Potrząśnij garnkiem na dużym ogniu przez około 2 minuty, aby wysuszyć rutabagas i ziemniaki. Rozgnieść maserem ziemniaczanym, następnie rozgnieść w mleku, śmietanie i maśle, aż powstanie Gruboziarnisty puree. Przecier doprawiamy solą i pieprzem i podajemy na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Make Ahead: przepis można przygotować do 4 godzin wcześniej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn