Rozmaryn Pieczeń Z Indyka
Rozmaryn z indyka wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 337 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, mleko, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Rozmaryn Pieczeń Z Indyka, Pieczeń z indyka z rozmarynem i tymiankiem, oraz Kolorowy szpinak i rozmaryn z indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
W dużej misce wymieszać zmielonego indyka, bułkę tartą, cebulę, jajko i mleko. Doprawić octem balsamicznym, solą, pieprzem i rozmarynem. Naciśnij na przygotowaną patelnię. Wymieszać sos pomidorowy, brązowy cukier i musztardę; polać równomiernie wierzch bochenka.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż soki będą czyste po ukłuciu nożem.