Rozgrzana Żurawina Brie
Rozgrzana żurawina Brie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 1,26 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawiony rum, mocno brązowy cukier, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Podobne przepisy to Rum Żurawinowy Brie, Cranberry Brie, oraz Rum Żurawinowy Brie.
Instrukcje
Trim skórka od góry Brie, pozostawiając 1/3-calowy granicy na górze.
Umieścić Brie na blasze do pieczenia.
Wymieszać razem sos żurawinowy i 3 kolejne składniki; rozprowadzić równomiernie na wierzchu Brie.
Posypać równomiernie orzechami pekan.
Piec Brie w 500 przez 5 minut.
Podawać z różnymi krakersami i plastrami jabłek i gruszek.
* 2 łyżki soku pomarańczowego można zastąpić przyprawionym rumem.