Przepis rozdrobnione Chimichangas wołowiny może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 3 godziny i 10 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 786 kalorii. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1762 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, pieczeń wołową chuck, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Rozdrobnione Chimichangi wołowe lub wieprzowe, Chimichangas Wołowe, oraz Chimichangas Wołowe.
Instrukcje
1
Włożyć wołowinę do holenderskiego pieca na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Wlać wodę. Przykryć i gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Zdjąć pokrywę i gotować, aż płyn odparuje, a wołowina jest dobrze rumiana, około 10 minut. W średniej misce połącz bulion wołowy, ocet winny z czerwonego wina,proszek chili i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Polej wołowiną. Przykryć i gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie i łatwo się rozsuwa, około 2 godzin. Pozostawić do ostygnięcia, następnie rozdrobnić i wymieszać z sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Posmaruj obie strony każdej tortilli roztopionym masłem. Łyżka rozdrobnionej wołowiny wypełniającej środek każdej tortilli. Fold kończy się na wypełnienie, a następnie złożyć boki do centrum, aby pakiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Miejsce chimichangas, seam side down, w 9-na 13-calowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Podawać z rozdrobnionym serem, kwaśną śmietaną i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.