Rozbity Klub białej fasoli i awokado
Smashed White Bean and Avocado Club to wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 699 kalorii, 30g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Smażona kanapka z białą fasolą i awokado, Rozbite białe fasolki i jarmuż quesadillas z kremowym dipem bbq, oraz Chunky White Bean-Dip Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć fasolę, olej, sól, i pieprz. Z grubsza rozgnieść mieszaninę tylną częścią widelca.
Umieść 8 kromek chleba na powierzchni roboczej. Puree podzielić między plasterki. Wierzch z cebulą, ogórkiem, kiełkami i awokado. Stos kanapki z otwartą twarzą na siebie, awokado-side up, aby 4 kanapki piętrowe. Wierzch z pozostałymi 4 kromkami chleba. Pokrój każdą kanapkę na pół, w razie potrzeby, i służyć.WSKAZÓWKA: Możesz zrobić tę szybką kanapkę jeszcze szybciej, używając kupionego w sklepie Hummusu zamiast rozbitej białej fasoli.