Ropa Vieja z kaparami

Ropa Vieja z kaparami
Przepis Ropa Vieja z kaparami jest gotowy w około 3 godziny i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. To danie główne ma 894 kalorie, 104g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.11 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, koszerną sól i pieprz, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć laski cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest świetne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ropa Vieja, Ropa Vieja, oraz Ropa Vieja.

Instrukcje

1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Stek z boku osuszyć papierowymi ręcznikami i obficie doprawić solą i pieprzem. Pracując w 2 partiach, brązowo mięso na dużym ogniu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Przenieś rumiany stek na talerz i powtórz z pozostałym mięsem. Odstawić całe mięso do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Dodać wodę i 1 liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Przenieść duszone mięso do dużej miski i przykryć folią aluminiową; rezerwy 3 szklanki płynu do gotowania. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W tej samej zapiekance podgrzej pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6
Dodać cebulę i czerwoną i zieloną paprykę do zapiekanki i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż cebula zmięknie i złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Połóż goździki, cynamon i pozostały liść laurowy na kwadracie gazy. Zbierz krawędzie i związać je sznurkiem kuchennym; dodaj torebkę przypraw do zapiekanki. Wymieszać pomidory, kapary i zarezerwowane 3 szklanki płynu do gotowania; doprowadzić do wrzenia, a następnie dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż sos zgęstnieje, 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić torebkę z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
9
W międzyczasie, używając 2 widelców, pociągnij mięso na długie strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
10
Dodać mięso do sosu i dusić na małym ogniu, aż do ogrzania, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn