Roladki Z Koniczyny Miodowej
Roladki z koniczyny miodowej to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, soli, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Roladki Z Koniczyny Miodowej, Roladki Z Koniczyny Miodowej, oraz Roladki Miodowo-Pszenne Z Koniczyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni na małym ogniu, ciepłe mleko, masło i miód, aż masło stopi się i termometr odczytu błyskawicznego czyta 43°. w dużej misce, ubić razem mąkę pełnoziarnistą, 1 szklanka mąki chlebowej, drożdże i sól. Wymieszać z mlekiem. Ubijaj drewnianą łyżką, aż powstanie miękkie ciasto, dodając w razie potrzeby więcej mąki chlebowej. Ciasto będzie lepkie. Wyłożyć na mąkę i ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 10 minut, dodając dodatkową mąkę chlebową, aby ciasto nie przywierało. Przykryć ciasto ściereczką i odstawić na 15 minut.
12-szklankową puszkę muffinów zamoczyć sprayem do gotowania. Ciasto podzielić na 12 sztuk. Pracując z 1 kawałkiem na raz i utrzymując inne przykryte szmatką, podziel na 3 równe części.
Zwinąć każdy kawałek w kulkę i umieścić w kubku muffinki obok siebie, aby zrobić 1 rolkę koniczyny. Powtórz z pozostałym ciastem. Przykryć ściereczką i odstawić na 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Ciasto posmarować mieszanką jajeczną i w razie potrzeby posypać nasionami.
Piec na złoty kolor, 10 do 12 minut.
Wyjąć z patelni i podawać.