Roladki wołowe i Szwajcarskie
Wołowina i Szwajcarskie Roll-upy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, delikatesową pieczeń wołową, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Roast Beef 'N Swiss Tortilla Roll-Ups, oraz Pieczeń wołowa i Swiss Tortilla Roll-Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Paprykę i cebulę gotować w oleju 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; przechowywać w lodówce warzywa około 10 minut lub do ostygnięcia.
Tymczasem w małej misce wymieszaj serek śmietankowy, majonez i sos stekowy na gładką masę.
Na kuchence mikrofalowej, tortille stos. Okładka z folii mikrofalowej, składany z powrotem jedną krawędź 1/4 cala do odpowietrzania pary. Mikrofalówka na 30 sekund.
Rozłóż mieszankę twarogu na każdej tortilli w granicach 1/4 cala od krawędzi.
Umieść równe ilości rostbefu i warzyw na każdej tortilli.
Zwinąć każdą tortillę mocno.
Pokrój każdą rolkę na 8 sztuk; zabezpiecz wykałaczką koktajlową.