Roladki Jajeczne Picante
Sajgonki Picante mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 30. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, olej, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kolumbijczyk Aji Picante, Jajka Picante, oraz Picante Dip Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem, sosem picante, przyprawą chili i czosnkiem w proszku.
Umieść 1/4 szklanki na środku owijki z jajkiem. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Fold dolnym rogu nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Zwilżyć pozostały róg wodą; zwinąć mocno, aby uszczelnić. Powtarzam.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć sajgonki, kilka na raz, przez 2-3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki sosu połączyć; podawać z bułeczkami.