Roladki Francuskie Czosnkowo-Rozmarynowe
Przepis czosnek-rozmaryn francuskie bułki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 136 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieczonych w piecu chrupiących bułek obiadowych, parmezan, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Roladki z czosnkiem i rozmarynem, Rozmaryn Czosnek Roladki Z Koniczyny, oraz Roladki Z Czosnkiem I Rozmarynem Z Koniczyny.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść rolki na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Tymczasem, w małej misce lub miarki, wymieszać olej, rozmaryn i czosnek w proszku.
Wyjąć rolki z piekarnika. Z ząbkowanym nożem, ostrożnie wyciąć kształt X w każdej rolce, przecinając mniej więcej w połowie. Obficie szczotkuj mieszaninę oleju do każdej rolki.
Piec 2 do 3 minut dłużej lub do złotego koloru.