Roladki Chorizo z
Chorizo Rolls Z jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 12g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz jajka plus 1 łyżka wody, meksykańskie chorizo, olej roślinny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rolki Chorizo, Chorizo-Queso Egg Rolls, oraz Kozi Ser I Roladki Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić guachup, podgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu przez 2 minuty.
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż miękkie i rumiane, 4 protokół. Wymieszaj pastę z guawy, brązowy cukier, ziele angielskie,curry w proszku, sok pomarańczowy, sok z limonki i ocet. Gotować na małym ogniu, aż pasta z guawy stopi się, o 15 protokół, często mieszając.
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić, a następnie przenieść do blendera i puree, aż będzie całkowicie gładka.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ustaw stojaki piekarnika w pozycji górna-Środkowa i dolna-Środkowa. Linia 2 patelnie do pieczenia z pergaminem i odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodać chorizo i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż zostanie całkowicie ugotowany przez, o 6 protokół.
Przenieś chorizo do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć i lekko ostudzić.
Umieść chorizo na desce do krojenia i posiekaj na małe kawałki, przenieś do miski do mieszania. Pokruszyć biały chleb do chorizo i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Odkurz powierzchnię roboczą mąką i umieść 1 rozmrożony arkusz ciasta francuskiego na wierzchu, z długą krawędzią do siebie.
Ciasto przeciąć na pół wzdłuż, dając 2 długie paski, a następnie każdy pasek pokroić na 3 kwadraty. Umieść czubatą łyżkę mieszanki chorizo na środku placu ciasta.
Posmaruj najbliższą Ci krawędź myciem jajecznym i, zaczynając od przeciwnej krawędzi, zawiń ciasto na siebie, aby zamknąć nadzienie, obracając je na wyszczotkowanej krawędzi jajka, aby je uszczelnić. (Jeśli w dowolnym momencie ciasto staje się zbyt ciepłe i trudne w obsłudze, umieść je na blasze do pieczenia i w zamrażarce na kilka minut, aby szybko schłodzić.)
Na przygotowanej patelni do pieczenia ułożyć rolki chorizo. Lekko spłaszczyć rolki dłonią. Czubkiem noża pokroić 3 razy wierzch ciasta. Powtórz proces z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego i nadzieniem chorizo.
Posmaruj bułki chorizo umyciem jajecznym.
Piec, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, około 20 do 25 minut. Ostudzić przez kilka minut i podawać na ciepło z guachup na boku.