Rolada Wołowa Gazpacho
Ten przepis służy 20. Jeśli 1,12 zł za porcję spada twój budżet, gazpacho bułka z wołowiną może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, zieloną cebulę, ogórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Roladki Wołowe, oraz Roladki Wołowe.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Otwórz stek na czystej desce do krojenia, aby stek leżał płasko.
Wyjąć 1/3 szklanki sosu stekowego; odstawić do późniejszego użycia.
Pozostałą część sosu rozprowadzić na steku; na wierzchu równomiernie z serem i warzywami.
Zwinąć stek z jednego z krótkich końców; związać sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Grill 30 do 40 min. lub do czasu, aż stek będzie ugotowany do średniej doneness (160F), często obracając i szczotkując z sosem reserved steak przez ostatnie 10 minut. czasu grillowania. Przykryć luźno folią.
Odstawić 5 do 10 min. przed krojeniem na plasterki podawać.