Rolada cielęca w stylu Neapolu: Rotolo di Vitello jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów piniowych, szpinaku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Spezzatino di vitello con piselli (gulasz cielęcy z groszkiem), Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello.
Instrukcje
1
Jajka ugotowane na twardo pokroić w plasterki. W dużej misce, połączyć plasterki jaj, szpinak, pietruszka, oregano, czosnek, rodzynki i orzeszki piniowe. Mieszaj, aż dobrze się połączą i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Połóż pierś cielęcą płasko na czystej powierzchni roboczej i przykryj mieszaniną jajek. Zaczynając od najbliższego poziomego końca, zacznij przewracać piersi cielęce nad nadzieniem, zwijając dość ciasno, tak jak w przypadku burrito. Używając Sznurka kuchennego, zabezpiecz roladę cielęcą.
W rondlu o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzej olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palił. Brąz mięso i usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj cebulę, seler, i marchew i gotować, aż cebula zacznie mięknąć i włączyć światło złoty brąz, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj wino i kontynuuj gotowanie, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać pomidory i cielęcinę, a następnie doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotować, i niech gotować delikatnie przez 1 godzinę. Jeśli to konieczne, aby utrzymać patelnię wilgotną, dodaj trochę wody podczas gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali