Rodzinny ulubiony makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser cheddar, łokieć makaron, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rodzinny-ulubiony makaron z serem (lżejszy ), Rodzina-Ulubiona Pizza Serowa, oraz Nasz ulubiony makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Podczas gotowania makaronu, roztopić masło w rondlu 3-quart na małym ogniu. Wymieszać z mąką, solą, pieprzem, musztardą i sosem Worcestershire. Gotować na średnim małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa; zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Makarony
Musztarda
Masło
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z serem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
5
Odcedzić makaron. Delikatnie wymieszać makaron z sosem serowym.