Ritz Fried Ravioli
Ritz smażone Ravioli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 24. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz przyprawy, jajko, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Smażone Ravioli, Smażone Ravioli, oraz Smażone Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, na średnim ogniu, dodać olej roślinny, aż będzie około 2 cale głębokości.
Podczas gdy olej się nagrzewa, umieść krakersy RITZ w robocie kuchennym i pulsuj, aż krakersy zostaną zmiażdżone na drobne okruchy.
Wlać okruchy do płytkiego naczynia.
Dodać czosnek w proszku, pieprz, włoskie przyprawy i 2 łyżki parmezanu. Mieszać, aż wszystkie przyprawy są równomiernie rozmieszczone.
Jajko i mleko ubić w misce.
Dip każdy ravioli w mieszaninie jaj, a następnie do Ritz cracker okruchy. Upewnij się, że każde ravioli jest równomiernie pokryte okruchami krakersów. Otrząśnij nadmiar.
Gdy olej jest wystarczająco gorący, dodaj małe partie ravioli pokrytych RITZ cracker do oleju. Smażyć przez około 1 minutę z każdej strony. Obserwuj uważnie, aby nie paliły się; szybko gotują. Gdy ravioli są złotobrązowe z każdej strony, wyjąć z oleju i umieścić na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem, aby osuszyć.
Posypać ravioli pozostałym startym parmezanem i (opcjonalnie) posiekaną natką pietruszki.
Podawać z ciepłym sosem marinara do zanurzenia.