Risotto z zielenią Południową i boczkiem

Risotto z zielenią Południową i boczkiem
Przepis Risotto z południową zielenią i boczkiem jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.53 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, bekon, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zielenina Południowa Z Boczkiem, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Southern Comfort " Hot Dog z boczkiem z Southern Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku przynieś 2 szklanki bulionu z kurczaka do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać ¼ łyżeczki soli i zieleni, zmniejszyć ogień do medium, i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Spuścić i zapas płynu.
4
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Dodać boczek i smażyć, aż cały tłuszcz zostanie wytopiony, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Boczek układamy na papierowym ręczniku, aby osuszyć i wylewamy z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu (rezerwujemy to, co wylewamy). Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać grubo posiekaną cebulę. Gotować, mieszając, do miękkości, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać 2 ząbki czosnku i gotować kolejne 2 do 3 protokół. Podgrzej ciepło do średniego, wyciśnij pomidory rękami i dodaj je. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8
Dodaj gotowane zieleniny i ½ szklanki zarezerwowane czas; gotować do ogrzania przez, o 5 protokół. Trzymaj ciepło na kuchence (lub Przenieś do miski i podgrzej, gdy będziesz gotowy do jedzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połączyć wywar używany do gotowania zieleni z pozostałym zapasem i ogrzać do prawie wrzenia. Inny holenderski piekarnik zalać pozostałym tłuszczem boczku (około 1 ½ łyżki stołowej) i podgrzać na średnim i małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
ZieloniZieloni
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać pokrojoną cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pozostały mielony czosnek i gotuj jeszcze przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
4
Wlać ryż i nadal gotować, mieszając często, aż ziarna są pokryte olejem i zaczyna toast, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać sól i wino i gotować, mieszając, aż prawie odparuje, o 1 minutę. Podgrzać do średniej i dodać 1 szklankę wywaru, mieszając od czasu do czasu, aż ryż wchłonie płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i kontynuuj dodawanie zapasów do garnka w połowie miar filiżanek, mieszając od czasu do czasu, aż każda partia zostanie wchłonięta przed dodaniem więcej. Kontynuuj dodawanie bulionu, aż ryż będzie miękki, ale zachowuje trochę kęsa, około 30 minut (nie możesz użyć całego bulionu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Miarka risotto do dwóch misek do serwowania. Wierzch z połową zieleni, rozgrzanej i 3 pół plasterkami boczku. Powtórz z pozostałym risotto, zieleniną i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn